cpt. Cook
 

Kuře s rýží

Kuře s rýží

Kuře s rýží
(Pollo con aroz)

Kuře Savory Kebab

Kuře se smetanou

Kuře se sójovou omáčkou

Kuře se sójovou omáčkou
(Chicharrones de pollo)

Kuře se sýrem

Kuře se špenátem

Kuře se zeleninou

Kuře se zeleninou

Kuře se zelenou cibulkou

Kuře se žampióny

Kuře se žampióny

Kuře smažené v omáčce Villeroi

Kuře smažené v těstíčku

Mexico   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Kuře Sonora

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžíce másla, 1/2  pomeranč, 1/2  cibule nakrájená nahrubo, 10 stroužků česneku, 2.15 dl kuřecího vývaru, 1/2 dl pomerančové šťávy, 1/2 lžička citrónové šťávy,  špetka mleté skořice, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Troubu rozpálíme na 200°C. Kuře pomažeme olejem a máslem, osolíme a opepříme. Dovnitř kuřete dáme nakrájený pomeranč, cibuli a polovinu neoloupaných stroužků česneku. Kuře dáme do vymazaného pekáče a pečeme 15 minut. Kuře otočíme na stranu, přidáme zbytek česneku, teplotu snížíme na 170°C, a za občasného podlévání a otáčení pečeme další hodinu. Mezitím si v menší misce smícháme vývar, pomerančovou a citrónovou šťávu a skořici. Hotové kuře vyndáme a držíme v teple. Odstraníme pomeranč, ale cibuli a česnek dáme spolu se zbylou šťávou do mixéru a rozmixujeme do jemna.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1640x    verze pro tisk

Kuře Sydney

Kuře tabako

Kuře Tamara