Poulet aux champignons et à la cancoillotte recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz V rendlíku ohřejte kuřecí vývar. V litinové pánvi s tlustým dnem rozehřejte olej a kuřecí kusy opečte dozlatova ze všech stran. Vyndejte je z pánve a odložte stranou. Na jejich místo dejte cibuli a nechte ji 5 minut zlátnout, pak přidejte česnek, mrkev i žampiony a pokračujte v restování dalších 5 minut. Podlijte bílým vínem. Vraťte kuře do pánve, přidejte horký kuřecí vývar a tymián. Osolte a opepřete. Zakryjte pokličkou a pokračujte ve vaření.
www.tacos.cz Po 30 minutách přidejte do pánve cancoillotte sýr (kachkéis v lucembursku), promíchejte a poduste dalších 20 minut. Podávejte horké, například s čerstvými těstovinami.