cpt. Cook
 

Bavorské vdolečky

Bramborové vdolky

Bramborové vdolky s jablky

Dukátové buchtičky s jahodovým krémem

Fiori di sambuco fritti
(Smažené květy černého bezu)

Kakaové těstoviny s ananasem

Koblihy domácí

Krupicové nočky

Krupicový svítek

Mušle s vanilkovou zmrzlinou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Peciválky

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  1/2 kg brambor, 30 dkg hladké mouky, sůl, 1/2  vejce, mléko, mák, moučkový cukr, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vařené mleté brambory, mouku, sůl a vejce zpracujeme v těsto. Vyválíme z něho proužky asi 1,5 cm široké, které nařízneme tak, aby se utvořily kostky. Pečeme na nemastném plechu po obou stranách do růžova. Upečené dořízneme, dáme na mísu, polijeme vařícím mlékem, přiklopíme poklicí a protřeseme. Ponecháme tak 2 - 3 minuty. Pak přebytečné mléko scedíme a sypeme mletým mákem a cukrem. Mastíme dobře vyhřátým máslem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2845x    verze pro tisk

Povidlové taštičky

Solnohradské noky

Štýrské nudle

Tvarohové smažené šišky

Tvarohový trhanec

Vdolečky pro fašank

Vdolky se švestkami

Vdolky z vařených brambor

Zelníky