cpt. Cook
 

Polévka ovarová

Polévka s knedlíčky

Polévka s kukuřicí Ju-Mi Tang

Polévka s masovými taštičkami

Polévka s vepřovým masem

Polévka z bílých fazolí

Polévka z drůbeže

Polévka z drůbků

Polévka z husích drůbků nebo ze slepice

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Polévka z králíka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg předního dílu králíka, 1/2  mrkev, 1/2  petržel, kousek celeru, 1/2  cibule, 1/2 lžička soli, 3 dkg morku nebo jiného tuku, 1.15 l vody, nové koření nebo květ
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do studené vody dáme vařit rozseknutou hlavu a krk králíka. Polévku hned nesolíme, nýbrž necháme takto asi půl hodiny zvolna vařit. Pěnu nesbíráme. Teprve pak na tuku do zlata osmažíme pokrájenou cibuli spolu s očištěnou a pokrájenou zeleninou a přidáme k polévce. Ta má takto lepší chuť i barvu, než když zeleninu jen vaříme. Pak teprve polévku osolíme a vaříme další půl hodinu nebo i déle, až je maso měkké. Potom polévku přecedíme, ale zeleninu neodhazujeme, nýbrž také sníme. Z jater se mohou udělat nočky nebo knedlíčky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5869x    verze pro tisk

Polévka z kuřete

Polévka z telecí nebo jehněčí hlavy

Polévka z uzeného masa

Polévka z uzeného masa

Polévka z vepřové krkovičky

Polévka z vepřového masa

Polévka ze skopového masa

Polévka ze skopového s tuřínem

Polévka ze slepice (husy nebo krocana)

Polévka ze zaječího předku