cpt. Cook
 

Skořicové koblížky s jahodami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skotská pochoutka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  vejce, 1/8 l mléka, 1/2 lžíce oleje, 4 dkg polohrubé mouky, sůl, tuk na smažení, máslo na vymazání,

Na krém: 2  žloutky, 1/8 l smetany, vanilkový cukr, 15 dkg mandlí

zkopírováno z http://www.tacos.cz Z vejce, mléka, oleje, soli a mouky umícháme zahoustlé těsto. Přes cedník nebo struhadlo kapeme těsto do rozpáleného tuku. Hrášky osmažené dozlatova scedíme a vložíme do zapékací skleněné mísy vymazané máslem. Ve smetaně rozmícháme žloutky, vanilkový cukr a ušleháme ve vodní lázni na hustý krém. Polijeme jím smažené hrášky, posypeme sekanými mandlemi a v troubě zapečeme. Podáváme cukrované.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1716x    verze pro tisk

Smetanové čokoládové kuličky

Střapaté koláčky

Suchárky Nininy babičky

Sušenky z modrého máku

Škebličky

Švestičky

Tatrankové pracny

Trampolínky

Úlky

Vanilkové rohlíčky

Velikonoční beránek

Velikonoční cukroví

Větrníčky z odpalovaného těsta

Vínové kroužky

Voňavá kolečka

Zákusky z odpalovaného těsta s malinami

Zázvorky

Žloutkové rohlíčky ke kávě