cpt. Cook
 

Skořicové koblížky s jahodami

Skotská pochoutka

Smetanové čokoládové kuličky

Střapaté koláčky

Suchárky Nininy babičky

Sušenky z modrého máku

Škebličky

Švestičky

Tatrankové pracny

Trampolínky

Úlky

Vanilkové rohlíčky

Velikonoční beránek

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Velikonoční cukroví

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg hladké mouky, 1/2 lžička kypřícího prášku do pečiva, 15 dkg moučkového cukru, 12.15 dkg tuku, 1/2  žloutek, 3 lžíce mléka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na vál prosejeme mouku, prášek a moučkový cukr, doprostřed přidáme tuk, žloutek, mléko a zpracujeme na těsto, které necháme 30 minut v chladu odležet. Pak ho rozválíme na tenkou placku a formičkami vykrájíme různé tvary. Těsto přendáme na plech a při 180°C upečeme dobleda.

www.tacos.cz Teplé pečivo přendáme na vál a po vychladnutí zdobíme (potřeme rozšlehaným bílkem a různě posypeme, z bílku a cukru uděláme polevu, můžeme ji i přibarvit). Na ozdobení: cukrová srdíčka, čokoládový a barevný máček, bílek, moučkový cukr, potravinářské barvy.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2862x    verze pro tisk

Větrníčky z odpalovaného těsta

Vínové kroužky

Voňavá kolečka

Zákusky z odpalovaného těsta s malinami

Zázvorky

Žloutkové rohlíčky ke kávě