cpt. Cook
 

Rajčata se smetanovým sýrem

Salát pozdního léta

Salát z kuřete v artyčoku

Simoniny rajské košíčky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Snídaně pro flamendry s pikantní omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg zavináčů (sleďů naložených v cibuli), 2  papriky (napůl červená a zelená), 4  rajčata, 10 dkg majonézy, 1/2 lžičky mleté papriky, 1/2 špetka moučkového cukru, 4 lžíce pažitky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Sledě nechte okapat, nakrájejte na centimetrové nudličky. Smíchejte s cibulkou, s níž byli sledi naloženi. Paprikové lusky rozkrojte na čtvrtky, odstraňte semena a nakrájejte je na tenké nudličky. Rajčata nakrájejte na osminky. Smíchejte se sledi a připravte do misek. Na omáčku proceďte do misky asi 4 lžíce nálevu ze sleďů. Přidejte majonézu, sladkou papriku a cukr a promíchejte metličkou. Omáčku ochuťte, nalijte na salát a posypte nakrájenou pažitkou. Servírujte vychlazené, k dochucení dejte na stůl ocet, mletý pepř, worcesterskou omáčku, sůl a nakrájenou cibuli nebo pažitku.

www.tacos.cz Kyselé sledě uvítáte ke snídani po probdělé noci, jindy je nabídněte večer ke sklenici piva.

www.tacos.cz Příloha: tmavý celozrnný chléb, selský chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1894x    verze pro tisk

Studený chřest s vaječnou omáčkou

Sýrová roláda s ovocem

Sýrové chuťovky

Sýrové roličky s ovocem

Španělský salát z krabů a krevetek

Šunková pěna

Šunkové kornoutky plněné křenovou šlehačkou

Šunkové kornoutky s křenovou šlehačkou

Šunkové řezy

Šunkové závitky Florida

Šunkové závitky s vaječnou pěnou

Šunkový koktejl

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou