cpt. Cook
 

Rožnovský perník

Rybízový koláč pod sklem

Rychlá bublanina s ovocem

Rychlé kakaové řezy

Rychlé řezy s jablky

Rychlý domácí perník

Rychlý koláč

Rychlý koláč s višněmi

Rychlý moučník s drobným ovocem

Rychlý ovocný páj

Rychlý závin

Segedínské tvarohové řezy

Skleněný koláč Katharine Hepburn

Skořicový jablečný koláč

Smetanový závin

Smetanový závin

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Suflé s ovocem z rumového hrnce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg ovoce, 4 lžíce šťávy z rumového hrnce, 3 lžíce rozinek, 3  vejce, 15 dkg moučkového cukru, 1/2 lžíce škrobové moučky, 4 lžíce mléka, 1/2 lžíce pomerančové kůry,  špetka soli, 1/2 lžíce sekaných pistácií, máslo na vymazání formy, 2 lžíce moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Suflé pečte v ploché formě, kterou teplota rychleji pronikne a těsto zůstane kypré. Pořiďte si keramickou formu nebo formu z jenského skla, ve kterých můžete jídlo rovnou nést na stůl.

www.tacos.cz Okapané ovoce nakrájejte na malé kousky. Do šťávy z rumového hrnce přidejte rozinky a zahřejte ji. Rozinky nabobtnají a vsáknou ji. Žloutky, cukr a škrob vymíchejte do pěny. Do mléka přidejte nastrouhanou pomerančovou kůru se solí, nechte přejít varem a vmíchejte ji do žloutkového krému. Z bílků ušlehejte tuhý sníh, lehce do něj vmíchejte žloutkový krém, ovoce a pistácie. Máslem vymaštěnou formu zahřejte v troubě, naplňte ji těstem a povrch poprašte moučkovým cukrem. Pečte uprostřed trouby 30 minut na 200 °C. Ještě horké suflé neste na stůl, protože prochladlé splaskne.

www.tacos.cz Příloha: Šlehačka nebo ovocná omáčka z malin, jahod nebo ostružin

vloženo 11.07.2017    zobrazeno 919x    verze pro tisk

Svatební koláče

Štrůdl

Švédské rozinkové řezy