cpt. Cook
 

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Těstoviny s cibulovou natí a vejci

Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s hráškem
(Pasta chi piseddi)

Těstoviny s kousky rajčat
(Pasta con salsa di pomodoro a pezzi)

Těstoviny s krémovou rajčatovou omáčkou

Těstoviny s luštěninami

Těstoviny s ořechovým pestem z červené řepy

Těstoviny s paprikou, rajčetem a sójovou omáčkou

Těstoviny s paprikovou omáčkou
(Salsa ai peperoni)

Těstoviny s parmskou šunkou
(Pasta con salsa al prosciuto)

Těstoviny s pestem ze sušených rajčat

Těstoviny s rajčaty a bazalkou

Těstoviny s rajčaty, ančovičkami a chilli

Těstoviny s tuňákem a černými olivami
(Pasta al tonno e olive nere)

Těstoviny s uzeným masem

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny s vlašskými ořechy

Pasta con salsa di noci

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin, 10 dkg vlašských ořechů, 1/2 stroužek česneku, 2 plátky chleba, 1/2 dl mléka, 2.15 dkg ricotty, 2.15 dkg mascarpone (nebo gorgonzoly dolce), 2 lžíce smetany, 1/2 lžíce strouhaného parmazánu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vlašské ořechy blanšírujeme ve vřící vodě a po okapání a částečném vychladnutí z nich zkusíme sloupnout slupičky. V hmoždíři či mixéru spojíme ořechy s bílým chlebem předem namočeným v mléce a vymačkaným, s česnekem, smetanou, ricottou a mascarpone. Hladkou směs dosolíme, opepříme a přimícháme strouhaný parmezán. Těstoviny uvaříme ve slané vodě, zcedíme je, když jsou al dente. Promícháme s připravenou omáčkou, případně trochu naředíme vodou z těstovin. Podáváme s čerstvě mletým pepřem a ozdobené pár půlkami vlašských ořechů.
vloženo 16.03.2012    zobrazeno 2709x    verze pro tisk

Těstoviny se zalisovanou petrželkou

Těstoviny se zeleninou

Těstoviny zapékané s mletým masem