cpt. Cook
 

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Těstoviny s cibulovou natí a vejci

Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s hráškem
(Pasta chi piseddi)

Těstoviny s kousky rajčat
(Pasta con salsa di pomodoro a pezzi)

Těstoviny s krémovou rajčatovou omáčkou

Těstoviny s luštěninami

Těstoviny s ořechovým pestem z červené řepy

Těstoviny s paprikou, rajčetem a sójovou omáčkou

Těstoviny s paprikovou omáčkou
(Salsa ai peperoni)

Těstoviny s parmskou šunkou
(Pasta con salsa al prosciuto)

Těstoviny s pestem ze sušených rajčat

Těstoviny s rajčaty a bazalkou

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny s rajčaty, ančovičkami a chilli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg špaget nebo linguine, olivový olej, 2 stroužky česneku, 1/2  chilli paprička, 15 dkg ančoviček v oleji, 20 dkg černých oliv, 3 lžíce kaparů, 215 dkg cherry rajčat, sůl, mletý pepř, bazalka na ozdobení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstoviny uvaříme podle návodu v dostatečném množství osolené vody al dente. Mezitím rozehřejeme na středním plameni velkou pánev s vyšším okrajem, nalejeme na ni olivový olej. Minutu až dvě na něm osmažíme najemno nasekaný česnek, nadrobené ančovičky a sušenou chilli papričku nakrájenou na drobné kousky. Mícháme, až se ančovičky v oleji rozpustí. Přidáme nahrubo nakrájene vypeckované olivy, kapary a rozpůlená cherry rajčata. Mícháme na středním plameni 4-5 minut, dokud se vše nespojí a rajčata nezměknou. Zcedíme těstoviny a promícháme je na pánvi s omáčkou, můžeme přidat lžíci vody z těstovin. Podle potřeby dochutíme, ale asi nebude třeba moc soli, ta se uvolnila z ančoviček, oliv i kaparů. Podáváme zakápnuté olivovým olejem a ozdobené lístky čerstvé bazalky.
vloženo 09.03.2014    zobrazeno 1734x    verze pro tisk

Těstoviny s tuňákem a černými olivami
(Pasta al tonno e olive nere)

Těstoviny s uzeným masem

Těstoviny s vlašskými ořechy
(Pasta con salsa di noci)

Těstoviny se zalisovanou petrželkou

Těstoviny se zeleninou

Těstoviny zapékané s mletým masem