cpt. Cook
 

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Těstoviny po ďábelsku
(Pasta al diavolicchio)

Těstoviny po provensálsku

Těstoviny po sicilsku

Těstoviny podle šlapky
(Pasta alla puttanesca)

Těstoviny s brokolicí a chobotnicí
(Pasta con i broccoli e calamari)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Těstoviny s cibulovou natí a vejci

Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s hráškem
(Pasta chi piseddi)

Těstoviny s kousky rajčat
(Pasta con salsa di pomodoro a pezzi)

Těstoviny s krémovou rajčatovou omáčkou

Těstoviny s luštěninami

Těstoviny s ořechovým pestem z červené řepy

Těstoviny s paprikou, rajčetem a sójovou omáčkou

Těstoviny s paprikovou omáčkou
(Salsa ai peperoni)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny s parmskou šunkou

Pasta con salsa al prosciuto

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin, 40 dkg klasické rajčatové omáčky, 10 dkg parmské šunky, 1/2 dl suchého bílého vína, 3 dkg šalotky, 1/2 stroužek česneku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na větší pánvi změkčíme na másle nadrobno nakrájenou šalotku, přidáme rozetřený česnek (nebo jej dáme jen kvůli chuti vcelku a později odstraníme). Na 2 minuty přidáme parmskou šunku nakrájenou na proužky, potom zalejeme bílým vínem a necháme ho odpařit. Přidáme rajčatovou omáčku (např. recept Italská rajčatová omáčka), sůl, pepř a povaříme asi 5 minut. Těstoviny uvařené na zub slejeme a promícháme na pánvi s omáčkou. Podáváme s mlýnkem na pepř.
vloženo 16.03.2012    zobrazeno 4378x    verze pro tisk

Těstoviny s pestem ze sušených rajčat

Těstoviny s rajčaty a bazalkou