cpt. Cook
 

Terina z makarónů a brokolice

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

Těstoviny a salsa di pomodoro

Těstoviny Aglio e olio

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Těstoviny po ďábelsku
(Pasta al diavolicchio)

Těstoviny po provensálsku

Těstoviny po sicilsku

Těstoviny podle šlapky
(Pasta alla puttanesca)

Těstoviny s brokolicí a chobotnicí
(Pasta con i broccoli e calamari)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Těstoviny s cibulovou natí a vejci

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny s houbovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 lžíce sušených hub, 3.15 dl vařící vody, 2  cibule nasekané nadrobno, 2 lžíce olivového oleje, 415 dkg čerstvých žampiónů, 1/2 lžíce majoránky, 1/2 lžíce hladké mouky, 20 dkg špaget nebo jiných těstovin, 2.15 dl suchého červeného vína, 1/2 lžíce sójové omáčky, sůl, mletý pepř, parmezán
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hříbky nasypeme do vroucí vody, přikryjeme a dáme na stranu. Těstoviny uvaříme podle návodu. Zatímco se vaří, osmahneme na oleji cibuli do zlatova. Přidáme žampióny nakrájené na plátky, majoránku a sůl. Za občasného míchání směs povaříme. Hříbky necháme odkapat a když jsou žampióny skoro hotové, tak je do směsi přidáme. Přidáme mouku, víno a sójovou omáčku. Směs za stálého míchání povaříme tak dlouho, až začne houstnout. Když je omáčka moc hustá, přidáme vodu či víno. Těstoviny necháme odkapat, přendáme na talíře, navrstvíme houbovou směs, posypeme parmazánem a čerstvě umletým pepřem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2988x    verze pro tisk