cpt. Cook
 

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)

Terina z makarónů a brokolice

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový gratin se třemi sýry
(Gratin de pâtes aux trois fromages)

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

Těstoviny a salsa di pomodoro

Těstoviny Aglio e olio

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Těstoviny po ďábelsku
(Pasta al diavolicchio)

Těstoviny po provensálsku

Těstoviny po sicilsku

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny podle šlapky

Pasta alla puttanesca

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin, 44 dkg rajčatového pyré pasírovaného z čerstvých rajčat, 10 dkg vypeckovaných černých oliv, 2  ančovičky, 15 dkg kaparů, 1/2 dl panenského olivového oleje, 1/2  feferonka, 1/2 stroužek česneku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky. Čerstvou chilli papričku zbavíme semínek a také nadrobno nakrájíme. Dáme obojí i s ančovičkami do pánve na rozehřátý olej a mícháme, dokud se ančovičky nerozpustí. Pak přidáme kapary, olivy a rajčatové pyré. Vaříme asi 6 minut a dochutíme podle potřeby solí a pepřem. Na závěr v pánvi promícháme s uvařenými těstovinami a můžeme podávat.
vloženo 16.03.2012    zobrazeno 1992x    verze pro tisk

Těstoviny s brokolicí a chobotnicí
(Pasta con i broccoli e calamari)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)