cpt. Cook
 

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vejce s pažitkovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  7  vajec, 3 lžíce oleje, 2 lžíce pažitky, sůl, mletý pepř,  trochu citrónové šťávy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvaříme natvrdo sedm vajec. Ze tří vyjmeme žloutky, osolíme, opepříme a utřeme s olejem. Přidáme utřené bílky (umleté), zakapeme citrónovou šťávou a přidáme pažitku. Čtyři vejce překrojíme na půlky a polijeme omáčkou. Podáváme jako předkrm.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1997x    verze pro tisk

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku