cpt. Cook
 

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřový jazyk po pekingsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřového jazyka uvařeného v nálevu, škrobová moučka, česnek, chilli, zelená petrželka,

Nálev: 1/2 dl sójové omáčky, 1.15  cibule, 1/2  badyán (hvězdička), 10 zrnek celého pepře, 1/2 lžíce moučkového cukru, 1/2 l vývaru z masoxu, 1/2 dl desertního vína

zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný jazyk omyjeme, vložíme do studeného nálevu a vaříme doměkka. Uvařený jazyk sloupneme. Nálev mírně zahustíme máčeným škrobem, dochutíme utřeným česnekem a chilli kořením. Prochladlý jazyk krájíme na jemné plátky a přeléváme studeným nálevem. Zdobíme petrželkovou natí a kolečkem cibule.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4679x    verze pro tisk

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku