cpt. Cook
 

Bábovka se zeleninou a bylinkami

Bramborák s droždím

Bramborová baba s uzeným masem

Bramborová musaka

Bramborová paštika se špenátem

Bramborová zapejkačka se žampióny

Bramborové čtverečky s jablky

Bramborové klínky s parmazánem

Bramborové preclíky

Bramborové pusinky

Bramborové topinky

Bramborové topinky

Bramborový gratin s jablky a camembertem
(Gratin de camembert aux deux pommes)

Bramborový gratin s lososem, špenátem a koprem

Bramborový gratin se sýrem a hruškou
(Gratin con tallegio e pere)

Bramborový kebab

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Bramborový pekáč
(Le farçon)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramborový prejt

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg brambor, 10 dkg slaniny, 1/2 větší cibule, 2  vejce, sůl, 4 dkg strouhanky, mletý pepř, majoránka, 10 dkg vepřového sádla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvařené brambory oloupeme a rozstrouháme. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a usmažíme na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Cibulku se slaninou vlijeme do brambor, přidáme žloutky, strouhanku, sůl, pepř, majoránku a sníh z bílků. Směs dobře promícháme, dáme na vymaštěný pekáč a zapečeme v troubě dorůžova. Podáváme s ohřátým nebo dušeným kyselým zelím.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3252x    verze pro tisk