cpt. Cook
 

Bramborový prejt

Bramborový třesenec se sýrem a slaninou

Brambory Aurora

Brambory Hasselback

Brambory na plechu se sýrem

Brambory pečené s tvarohem

Brambory plněné masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Brambory po myslivecku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg brambor, kůže od slaniny, 7 dkg vepřového sádla, 6 stroužků česneku, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Brambory omyjeme kartáčkem, opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky asi 2 cm silné. Vyrovnáme je na plech vymaštěný kůží od slaniny a pečeme v horké troubě dozlatova. Jakmile jsou plátky uvnitř propečené, porušíme jejich povrch střenkou nože. Zvlášť v kastrolu rozpustíme sádlo, přidáme česnek utřený se solí a necháme zpěnit. Potom vsypeme brambory a protřeseme je, aby se omastily a ochutily. Podáváme je sypané jemně nasekanou petrželkou se sezónním zeleninovým salátem a mlékem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2237x    verze pro tisk

Brambory po myslivecku

Brambory s klobásou

Brambory s uzeným masem

Brambory s uzeným masem

Brambory Voisin

Brambory z kraje Dauphiné

Brambory zapečené na slanině

Brambory zapečené s bešamelovou omáčkou

Brambory zapečené s brynzou

Brambory zapečené s houbami

Brambory zapečené s houbami I.

Brambory zapečené s houbami II.