cpt. Cook
 

Bouillon, čistý vývar

Bramborové nočky ve vývaru
(Gnocchetti di patate in brodo)

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bujón

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 střední mrkev, 1/2  petržel, 1/2 menšího celeru, 1/2  cibule, 1/2  citrónu, 15 zrnek nového koření, 15 zrnek celého pepře, 2  bílky, 20 dkg hovězího masa, 1/2 lžička octa, 2 lžíce sójové omáčky, sůl, pórek, glutasol, 2 l vývaru z kostí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou zeleninu a oloupaný citrón nakrájíme na plátky, přidáme na kostičky krájené hovězí maso a bílky. Všechno v misce vymícháme, až bílky zpění. Zalijeme horkým vývarem, přidáme ocet, koření, promícháme a zvolna pod pokličkou asi hodinu vaříme. Přecedíme přes hustý cedník nebo utěrku a dochutíme. Křišťálově čistý bujon podáváme s jemně nakrájeným pórkem (na kolečka).
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3809x    verze pro tisk

Bujón gouda

Falešná polévka hovězí z kostí

Holubí vývar s rýží

Hovězí polévka se sýrovým kapáním

Hovězí polévka se šunkovými knedlíčky

Hovězí vývar s jablky

Hovězí vývar s pelmeni

Hovězí vývar s rajčaty

Hovězí vývar se žloutky a sýrem

Kuřecí vývar s pórkem a vejcem

Myslivecký vývar se zvěřinovými knedlíčky

Polévka z kostí

Polévka z masa jednoduchá

Polévka ze zeleninové vody

Silné hovězí consommé

Speckknödelsuppe
(Polévka se špekovými knedlíky)

Stracciatella