cpt. Cook
 

Bouillon, čistý vývar

Bramborové nočky ve vývaru
(Gnocchetti di patate in brodo)

Bujón

Bujón gouda

Falešná polévka hovězí z kostí

Holubí vývar s rýží

Hovězí polévka se sýrovým kapáním

Hovězí polévka se šunkovými knedlíčky

Hovězí vývar s jablky

Hovězí vývar s pelmeni

Hovězí vývar s rajčaty

Hovězí vývar se žloutky a sýrem

Kuřecí vývar s pórkem a vejcem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Myslivecký vývar se zvěřinovými knedlíčky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  44 dkg zvěřinového ořezu (směs), 4 dkg cibule, 4 dkg žemlí, 1/2  vejce, 10 dkg kořenové zeleniny, pažitka, sůl, muškátový květ, polévkové koření, nové koření, celý pepř, jalovec, strouhanka, pórek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do studené vody vložíme část směsi zvěřinového masa. Odsolíme a lehce přivedeme do varu. Poté sebereme tmavou pěnu, přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, sůl, celý pepř, jalovec, nové koření a zvolna vaříme. Zbylé maso semeleme, přidáme vejce, v mléce vymačkanou žemli, sůl, květ a nakrájený pórek (pažitku). Uděláme malé knedlíčky, které vkládáme do vroucího vývaru a krátce povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3450x    verze pro tisk

Polévka z kostí

Polévka z masa jednoduchá

Polévka ze zeleninové vody

Silné hovězí consommé

Speckknödelsuppe
(Polévka se špekovými knedlíky)

Stracciatella