cpt. Cook
 

Bouillon, čistý vývar

Bramborové nočky ve vývaru
(Gnocchetti di patate in brodo)

Bujón

Holandsko   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Bujón gouda

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l vývaru, 1/2  cibule, 4 dkg másla, 3 dkg hladké mouky, 1/4 l mléka, sůl, mletý pepř,  špetka muškátového oříšku, 10 dkg goudy, 1/2 lžíce zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z másla, cibule a mouky uděláme světlou cibulovou jíšku. Rozředíme vývarem, osolíme, okořeníme, vaříme asi půl hodiny. Pak přilijeme mléko, zamícháme strouhaný sýr, přidáme petrželku a polévku podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3563x    verze pro tisk

Falešná polévka hovězí z kostí

Holubí vývar s rýží

Hovězí polévka se sýrovým kapáním

Hovězí polévka se šunkovými knedlíčky

Hovězí vývar s jablky

Hovězí vývar s pelmeni

Hovězí vývar s rajčaty

Hovězí vývar se žloutky a sýrem

Kuřecí vývar s pórkem a vejcem

Myslivecký vývar se zvěřinovými knedlíčky

Polévka z kostí

Polévka z masa jednoduchá

Polévka ze zeleninové vody

Silné hovězí consommé

Speckknödelsuppe
(Polévka se špekovými knedlíky)

Stracciatella