cpt. Cook
 

Bramborová polévka s vejci
(Sopa de papa y huevo duro)

Bramborová polévka se zeleninou a sýrem

Bramborová polévka se žampiony

Bramborová rychlá

Bramborová s krupkami

Bramborová s krupkami nakyselo

Bramborová s krupkami zahuštěná

Bramborová s ovesnými vločkami

Bramborová s pórkem

Bramborová s tykví

Bramborová selská

Bramborová sytá se zeleným hráškem

Bramborová z masoxu

Bramborová z nových brambor

Bramborová zahuštěná jíškou

Bramborová zdravotní s mlékem

Bramborový krém s brokolicí

Brukvová s krupicovými nočky

Burgundská polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Burgundská polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  mrkve, 2 stroužky česneku, 1/2  celer, 1/4 hlávky zelí, 40 dkg tykve, 2  brambory, 15 dkg tuku, sůl, mletý pepř, pažitka, 1.15 l vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Karotku, tykev, celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Zelí nakrájíme na tenké plátky, oloupané brambory na nudličky. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky a celerovou nať rozsekáme. Na 2/3 tuku podusíme česnek, celer a karotku. Když je zelenina měkká, přidáme vodu, osolíme a vaříme asi hodinu. Potom přidáme zelí, tykev a brambory a vaříme dalších 30 minut. Nakonec vložíme do polévky zbytek tuku a okořeníme pepřem a pažitkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1422x    verze pro tisk