cpt. Cook
 

Cibulová polévka s mandlemi a šafránem
(Soupe a l'oignon, aux amandes et au safran)

Cibulová polévka z Cardaillacu

Cibulová s brambory

Cibulovo-bramborová polévka

Cikánská papriková polévka

Červená polévka

Česká bramboračka

Česká polévka z kysaného zelí

Česnečka

Česnečka - oukrop

Česnečka rychlá

Česnečka s brambory a vejcem

Česnečka s ovesnými vločkami

Česneková polévka

Česneková polévka bramborová

Česneková s krupkami

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čínská zeleninová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 l vývaru z masoxu, 2 lžíce oleje, 1/2  mrkev, 1/4  zelí, 1/2  kedlubny, kousek celeru, 10  žampiónů, 10 dkg fazolových lusků, 15 lžic desertního vína, vegeta, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Celer, mrkev a kedlubny očistíme, nakrájíme na nudličky a na oleji lehce osmažíme. Zalijeme čistým vývarem a přivedeme do varu. Přidáme na plátky nakrájené žampióny, na kostičky nakrájené zelí a překrájené, očištěné fazolové lusky. Použijeme-li lusky konzervované, přidáme je do polévky před dohotovením. Zeleninu uvaříme a polévku dochutíme vínem, vegetou, solí a zelenou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2136x    verze pro tisk

Dýňový krém
(Crème de courge)

Dýňový krém s pestem
(Crème de courge au pistou)

Dýňový krém zdobený marcipánem
(Crema gialla guarnita con pasta reale)