cpt. Cook
 

Cibulová polévka s mandlemi a šafránem
(Soupe a l'oignon, aux amandes et au safran)

Cibulová polévka z Cardaillacu

Cibulová s brambory

Cibulovo-bramborová polévka

Cikánská papriková polévka

Červená polévka

Česká bramboračka

Česká polévka z kysaného zelí

Česnečka

Česnečka - oukrop

Česnečka rychlá

Česnečka s brambory a vejcem

Česnečka s ovesnými vločkami

Česneková polévka

Česneková polévka bramborová

Česneková s krupkami

Čínská zeleninová polévka

Dýňový krém
(Crème de courge)

Dýňový krém s pestem
(Crème de courge au pistou)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dýňový krém zdobený marcipánem

Crema gialla guarnita con pasta reale

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  40 dkg tykve bez kůry, 315 dkg mrkve, 10 dkg marcipánu, 20 dkg očištěného pórku, 2 l vývaru, 4 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájejte pórky na kolečka, dýni s mrkví na kostičky a vše orestujte na oleji. Přilijte vývar a pod pokličkou vařte na mírném ohni asi 50 minut. Uvařenou zeleninu rozmixujte. Krém ohřejte, přelijte do polévkových talířů a okamžitě podávejte ozdobený několika kousky marcipánu a podle chuti několika kolečky čerstvě nasekaného pórku.
vloženo 23.06.2007    zobrazeno 1187x    verze pro tisk