cpt. Cook
 

Bramborový nákyp s jablky

Flameri čokoládové

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jablečná krupicová kaše

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg jablek, 10 dkg krupice, 115 dkg moučkového cukru, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Křehká oloupaná jablka zbavíme jadřince, rozkrájíme na kousky a s trochou vody udusíme na kaši. Do kaše přidáme krupici, osolíme a za stálého míchání pomalu vaříme. Je-li třeba, trochu kaši podlijeme. Do hotového pokrmu důkladně zamícháme cukr. Při podávání omastíme máslem a sypeme cukrem se skořicí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2059x    verze pro tisk

Jablková žemlovka

Jahelná kaše

Jahelník

Jahelník se švestkami (jablky)

Kaše z ovesných vloček sladká

Krupicová kaše

Krupicová kaše s medem a perníkem

Krupicová kaše s ovocem

Krupicová kaše se sněhem

Krupicová kaše zastudena

Krupicové flameri s tvarohem

Krupicový mléčný nákyp zapečený

Krupicový nákyp

Krupicový nákyp s višněmi

Krupicový nákyp studený (flameri)

Krupicový nákyp zapečený

Krupicový pudink