cpt. Cook
 

Bramborový nákyp s jablky

Flameri čokoládové

Jablečná krupicová kaše

Jablková žemlovka

Jahelná kaše

Jahelník

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jahelník se švestkami (jablky)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg jáhel, 1.15 l mléka, sůl, 30 dkg švestek (nebo o trochu méně sušených), 18 dkg moučkového cukru, mletá skořice, 8 dkg tuku, 1/8 l mléka, 2  vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jáhly přebereme a spaříme vřelou vodou. S mlékem, solí, kouskem tuku a trochou cukru je pomalu uvaříme doměkka. Polovinu jahel vložíme do dobře vymazaného pekáče, poklademe je vypeckovanými švestkami, posypeme cukrem se skořicí a přikryjeme druhou polovinu jahel. V mléce rozšleháme vejce, polijeme povrch jahelníku a pokapeme zbytkem rozehřátého tuku. Vložíme do středně vyhřáté trouby a upečeme dorůžova. Jahelník podáváme posypaný cukrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3926x    verze pro tisk

Kaše z ovesných vloček sladká

Krupicová kaše

Krupicová kaše s medem a perníkem

Krupicová kaše s ovocem

Krupicová kaše se sněhem

Krupicová kaše zastudena

Krupicové flameri s tvarohem

Krupicový mléčný nákyp zapečený

Krupicový nákyp

Krupicový nákyp s višněmi

Krupicový nákyp studený (flameri)

Krupicový nákyp zapečený

Krupicový pudink