cpt. Cook
 

Bramborový nákyp s jablky

Flameri čokoládové

Jablečná krupicová kaše

Jablková žemlovka

Jahelná kaše

Jahelník

Jahelník se švestkami (jablky)

Kaše z ovesných vloček sladká

Krupicová kaše

Krupicová kaše s medem a perníkem

Krupicová kaše s ovocem

Krupicová kaše se sněhem

Krupicová kaše zastudena

Krupicové flameri s tvarohem

Krupicový mléčný nákyp zapečený

Krupicový nákyp

Krupicový nákyp s višněmi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krupicový nákyp studený (flameri)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l mléka, sůl, 12 dkg moučkového cukru, vanilka, 12 dkg krupice, 3  bílky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do nepatrně osoleného vařícího mléka, do něhož jsme zamíchali polovinu cukru a vanilku, pozvolna za stálého míchání vsypeme krupici a vaříme asi 15 min. Jakmile je kaše uvařena, přimícháme do ní sníh z bílků, nalijeme ji do skleněných misek vypláchnutých studenou vodou a dáme vychladit. Před podáváním flameri vyklopíme na talíře a doplníme čerstvým či konzervovaným ovocem nebo přelité sirupem. Podle chuti můžeme pokrýt šlehanou smetanou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2079x    verze pro tisk

Krupicový nákyp zapečený

Krupicový pudink