cpt. Cook
 

Bramborové knedlíky

Canederli neri
(Pohankové černé knedlíky)

Canederli tirolesi
(Tyrolské knedlíky)

Cavatelli s rajčatovou omáčkou a mozzarellou

Celozrnné noky s čerstvou omáčkou
(Gnocchi integrali al sugo fresco)

Dýňové gnudi, čekanka a podmáslová omáčka

Dýňové noky

Dýňové noky

Dýňové noky s fazolovým krémem
(Gnocchi di zucca con crema di fagioli)

Gnocchi al gorgonzola
(Bramborové noky s gorgonzolou)

Gnocchi alla parigina
(Nočky po pařížsku)

Gnocchi di patate con robiola
(Bramborové noky s robiolou)

Gnocchi quattro formaggi
(Noky v čtyřsýrové omáčce)

Gnocchi se slaninou, hráškem a mozzarellou

Gnudi al burro e salvia
(Knedlíčky z ricotty na másle a šalvěji)

Gratinované dýňové noky s pórkem a alpským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Gratinované noky
(Gnocchi al gratin)

Kačamak s mlékem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Knedlík v ubrousku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l smetany, 1/2 l hladké mouky, sůl, 6  vajec
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vymícháme těsto ze smetany, mouky, soli a vajec. Těsto dáme do sádlem potřeného ubrousku, který zavážeme a knedlík vložíme do vařící solené vody a vaříme 1 hodinu. Uvařený knedlík nakrájíme, polejeme smetanou smíchanou s máslem a posypeme osmaženou strouhanou houskou, strouhaným parmezánem nebo sekanou šunkou.
vloženo 24.09.2007    zobrazeno 3338x    verze pro tisk

Knedlíky tvarohové