cpt. Cook
 

Bramborové knedlíky

Canederli neri
(Pohankové černé knedlíky)

Canederli tirolesi
(Tyrolské knedlíky)

Cavatelli s rajčatovou omáčkou a mozzarellou

Celozrnné noky s čerstvou omáčkou
(Gnocchi integrali al sugo fresco)

Dýňové gnudi, čekanka a podmáslová omáčka

Dýňové noky

Dýňové noky

Dýňové noky s fazolovým krémem
(Gnocchi di zucca con crema di fagioli)

Gnocchi al gorgonzola
(Bramborové noky s gorgonzolou)

Gnocchi alla parigina
(Nočky po pařížsku)

Gnocchi di patate con robiola
(Bramborové noky s robiolou)

Gnocchi quattro formaggi
(Noky v čtyřsýrové omáčce)

Gnocchi se slaninou, hráškem a mozzarellou

Gnudi al burro e salvia
(Knedlíčky z ricotty na másle a šalvěji)

Gratinované dýňové noky s pórkem a alpským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Gratinované noky
(Gnocchi al gratin)

Kačamak s mlékem

Knedlík v ubrousku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Knedlíky tvarohové

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg měkkého tvarohu, 3 lžíce hrubé mouky nebo jemné krupičky, 15 lžic strouhanky, 3  vejce, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz K dobrému měkkému tvarohu přidáme strouhanou housku, vejce, sůl a jenom uvedené množství mouky, která těsto dobře spojí. Podle potřeby buď přisolíme, nebo osladíme trochou cukru. Těsto dobře prohněteme a tvoříme menší knedlíky, vaříme je 10 - 12 minut. Uvařené roztrhneme vidličkou a podáváme omaštěné buď se zavařeninou či kompotem, nebo slané posypané osmaženou houskou a se salátem.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Můžeme přidat jakoukoliv sytou polévku zasmaženou. Maso je zcela zbytečné, neboť tvaroh živí stejně jako maso. Salát nebo kompot přidají zase látky ochranné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3516x    verze pro tisk