cpt. Cook
 

Bramborové knedlíky

Canederli neri
(Pohankové černé knedlíky)

Canederli tirolesi
(Tyrolské knedlíky)

Cavatelli s rajčatovou omáčkou a mozzarellou

Dýňové noky

Dýňové noky

Dýňové noky s fazolovým krémem
(Gnocchi di zucca con crema di fagioli)

Gnocchi al gorgonzola
(Bramborové noky s gorgonzolou)

Gnocchi alla parigina
(Nočky po pařížsku)

Gnocchi di patate con robiola
(Bramborové noky s robiolou)

Gnocchi quattro formaggi
(Noky v čtyřsýrové omáčce)

Gnocchi se slaninou, hráškem a mozzarellou

Gnudi al burro e salvia
(Knedlíčky z ricotty na másle a šalvěji)

Gratinované dýňové noky s pórkem a alpským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Gratinované noky
(Gnocchi al gratin)

Kačamak s mlékem

Knedlík v ubrousku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Knedlíky tvarohové

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg měkkého tvarohu, 3 lžíce hrubé mouky nebo jemné krupičky, 15 lžic strouhanky, 3  vejce, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz K dobrému měkkému tvarohu přidáme strouhanou housku, vejce, sůl a jenom uvedené množství mouky, která těsto dobře spojí. Podle potřeby buď přisolíme, nebo osladíme trochou cukru. Těsto dobře prohněteme a tvoříme menší knedlíky, vaříme je 10 - 12 minut. Uvařené roztrhneme vidličkou a podáváme omaštěné buď se zavařeninou či kompotem, nebo slané posypané osmaženou houskou a se salátem.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Můžeme přidat jakoukoliv sytou polévku zasmaženou. Maso je zcela zbytečné, neboť tvaroh živí stejně jako maso. Salát nebo kompot přidají zase látky ochranné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3109x    verze pro tisk

Krupicové nočky

Nočky se dvěma druhy sýra a slaninou