cpt. Cook
 

Krupicové nočky

Nočky se dvěma druhy sýra a slaninou

Noky s gorgonzolou a ořechovou omáčkou

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Restované dýňové noky

Slovenské halušky

Špekové knedlíky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tvarohové knedlíky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15 dkg másla, 3  vejce, sůl, 1/2 špetka moučkového cukru, 1/2 kg měkkého tvarohu, 10 dkg krupice, máslo nebo sádlo na omaštění, strouhanka, smetana
zkopírováno z http://www.tacos.cz Máslo, žloutky, špetku soli a cukru dobře utřeme, potom přidáme prolisovaný tvaroh a krupici. Nakonec zamícháme tuhý sníh ze bílků a necháme hodinu odpočinout. Pomoučenou dlaní děláme z těsta knedlíky a 15 minut před podáváním je uvaříme v osolené vodě. Uvařené ovalíme na másle anebo na sádle osmaženou strouhanou houskou, polejeme je horkou smetanou smíchanou s několika lžícemi rozpuštěného másla nebo sádla.
vloženo 24.09.2007    zobrazeno 3406x    verze pro tisk

Tvarohové knedlíky se šunkovou omáčkou

Zapečené noky s uzeným lososem a špenátem

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)