cpt. Cook
 

Bylinkové kuře v solné krustě

Celer se šunkou a sýrem

Celovaječná slaná omeleta

Cibule Rio de Janeiro

Císařovy krevety

Cuketové rösti

Etli gözleme
(Hovězí gözleme)

Filé z tresky po tureckém způsobu

Filé ze pstruha po mikulovsku

Gratinované kuřecí ragú

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest zapečený se sýrem

Ispanakli gözleme
(Špenátové gözleme)

Kadeřavá petrželka v těstíčku

Kiymali gözleme
(Jehněčí gözleme)

Královské vepřové plátky

Krevetky v sýrové omáčce

Krevety s kokosem

Krokety z tuňáka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůtí játra na mangovém ragú

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg krůtích jater, 15 dkg másla, 1/2  mango, 15 dkg čerstvého zázvoru, 4 střiky Martini extra dry, 15 dkg oříšků kešu, sůl, mletý bílý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krůtí nebo husí játra očistíme, nakrájíme na porce, lehce zastříkneme Martini a necháme aspoň dvě hodiny v chladu marinovat. Kešu oříšky na sucho opražíme, mango oloupeme a nakrájíme na kostky, očištěný zázvor nakrájíme najemno na nudličky. V pánvi rozpustíme máslo, orestujeme na něm jemně krájený zázvor a kostky manga, ochutíme solí a pepřem, na závěr přidáme opražené kešu. Marinovaná játra prudce a krátce opečeme na másle z obou stran, ochutíme solí, pepřem a podáváme s mangem a kešu ořechy.
vloženo 19.11.2007    zobrazeno 2463x    verze pro tisk