cpt. Cook
 

Kukuřice pečená

Kuře s banánem

Kuře s ořechy

Labužnická směs z rajčat a paprik

Nákyp z červené řepy

Nákyp ze zbytku dušeného kuřete

Palačinky se zelím

Parmezánový flan

Paštikové košíčky

Patates koftesi
(Bramborové karbenátky)

Patatesli gözleme
(Bramborové gözleme)

Patlıcanlı gözleme
(Baklažánové gözleme)

Peynirli gözleme
(Sýrové gözleme)

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Piemontská vejce

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  6 dkg rýže, 15 dkg žampiónů, 1/2  vejce, vývar, máslo, sůl, mletý bílý pepř, 1/2 lžíce smetany, 2.15 dkg tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rýže se uvaří v hovězím nebo slepičím vývaru tak, aby zůstala sypká. Žampióny nebo hlavičky bílých lanýžů se nakrájejí na plátky, podusí se na másle, osolí, opepří bílým pepřem, zalijí smetanou, krátce podusí a promíchají s připravenou rýží. Rýže se naplní do kulaté, máslem vymazané zapékací misky, uprostřed se vyhloubí jamka, do které se vyklepne celé vajíčko. Vše (kromě žloutku) se posype strouhaným sýrem, pokape máslem a nechá v horké troubě rychle zapéci (bílek mírně ztuhne, žloutek by měl zůstat tekutý).
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1905x    verze pro tisk

Pinchito de champiñones

Plněné lístkové trojhránky

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněný lilek