cpt. Cook
 

Kukuřice pečená

Kuře s banánem

Kuře s ořechy

Labužnická směs z rajčat a paprik

Nákyp z červené řepy

Nákyp ze zbytku dušeného kuřete

Palačinky se zelím

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Parmezánový flan

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  3 šálky mléka, 3 šálky smetany, 1/2  bobkový list, 1/2 stroužek česneku, 4  vejce, 2  žloutky, 1.15 šálku strouhaného parmezánu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zapékací mističky (ramekiny) vymažeme máslem. V hrnci přivedeme k varu mléko se smetanou, bobkovým listem a oloupaným rozpůleným stroužkem česneku. Potom stáhneme z plamene, přiklopíme pokličkou a necháme 15 minut vyluhovat. Troubu si předehřejeme na 160 °C. V míse rozšleháme vejce, potom pomalu zašleháváme smetanovou směs. Přecedíme do jiné mísy, abychom se zbavili bobkového listu, česneku a také směs zjemnili, provzdušnili. Smícháme se strouhaným parmezánem. Opatrně osolíme, sýr už je sám slaný, opepříme podle chuti, nalejeme do zapékacích misek, které dáme na hluboký plech do vodní lázně a zapečeme do ztuhnutí, 35 - 45 minut. Podáváme vyklopené se salátem, zakápnuté olivovým olejem a s mlýnkem na pepř.
vloženo 16.06.2013    zobrazeno 854x    verze pro tisk

Paštikové košíčky

Patates koftesi
(Bramborové karbenátky)

Patatesli gözleme
(Bramborové gözleme)

Patlican gözleme
(Baklažánové gözleme)

Peynirli gözleme
(Sýrové gözleme)

Piemontská vejce

Pinchito de champiñones

Plněné lístkové trojhránky

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněný lilek