cpt. Cook
 

Kukuřice pečená

Kuře s banánem

Kuře s ořechy

Labužnická směs z rajčat a paprik

Nákyp z červené řepy

Nákyp ze zbytku dušeného kuřete

Palačinky se zelím

Parmezánový flan

Paštikové košíčky

Patates koftesi
(Bramborové karbenátky)

Patatesli gözleme
(Bramborové gözleme)

Patlican gözleme
(Baklažánové gözleme)

Peynirli gözleme
(Sýrové gözleme)

Piemontská vejce

Španělsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pinchito de champiñones

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  6  žampiónů (vetší kousky, jen hlavičky s vylomenou nožkou), česnek, olivový olej, zelená petrželka, 6  krevet, mletý pepř, sůl, 2 kolečka baget
zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce smíchejte rozdrcený česnek, sekanou petrželku a olivový olej (vše opravdu jen od oka). Do každého kloboučku přidejte lžičku této mixturky (zbytek můžete při pečení rozlít kolem). Náhodně přidejte do kloboučků taky krevetky (můžete je také dělat kolem kloboučků). Žampióny rozložte na pánev, kterou dáte na malý, ale opravdu malý plamen. Pomalinku pečete (dusíte), dokud žampióny nezměknou, v půlce je můžete opatrně otočit (vůbec nevadí, když část směsi vypadne z kloboučku) a po chvíli zase dodělat, tak jak jste začali. Hotové jsou, když jsou kloboučky úplně měkké a hlavně, když česnek už ztratil svou štiplavou chuť a je mírně do zlatova. Nebojte se, uvidíte sami, že to jde úplně samo, přijdete na to! Pinchitos potom sestavíte tak, že na opečený řez bagetky nandáte vždy 3-4 kloboučky, na svrchní klobouček sesbíráte hotové krevetky a připíchnete k bagetce špejlí či párátkem.
vloženo 26.06.2007    zobrazeno 1305x    verze pro tisk

Plněné lístkové trojhránky

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněný lilek