cpt. Cook
 

Kukuřice pečená

Kuře s banánem

Kuře s ořechy

Labužnická směs z rajčat a paprik

Nákyp z červené řepy

Nákyp ze zbytku dušeného kuřete

Palačinky se zelím

Parmezánový flan

Paštikové košíčky

Turecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Patates koftesi

Bramborové karbenátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  brambory, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/2 špetka mletého pepře, 1/2 špetka červeného pepře, 1/2 špetka cayenského pepře, 10 dkg fety, 1/2  vejce, zelená petrželka, sůl, olej na smažení, 2  vejce, hladká mouka (s vajíčky na obalování)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Brambory předem uvaříme, nechéme vychladnout, oloupeme je a rozmačkáme najemno. Na pánev dáme několik kapek oleje, zpěníme na něm na drobno nakrájenou cibulku a potom asi na 1 minutu přidáme drcený česnek. Pánev sundáme z plotny. Ve velké míse smícháme rukama rozmačkané brambory, sůl, všechny pepře, vejce, najemno nakrájenou petrželku a rozdrobený sýr feta, nakonec přidáme cibulku s česnekem. Z takto vyrobené hmoty tvoříme tvary kofte, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a smažíme na rozpáleném oleji do zlata.
vloženo 27.09.2008    zobrazeno 1210x    verze pro tisk

Patatesli gözleme
(Bramborové gözleme)

Patlican gözleme
(Baklažánové gözleme)

Peynirli gözleme
(Sýrové gözleme)

Piemontská vejce

Pinchito de champiñones

Plněné lístkové trojhránky

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněný lilek