cpt. Cook
 

Kuře podle milostnice Kuej-fej

Kuře podle módy

Kuře podle španělského způsobu

Kuře Pollo

Kuře s adžikou

Kuře s ananasem

Kuře s baklažány

Kuře s baklažány na zázvoru

Kuře s banány

Kuře s bazalkou

Kuře s bílými fazolemi

Kuře s cibulí

Kuře s citrónem (podle M. D. Rettigové)

Kuře s citronem, rozmarýnem, šalvějí a česnekem

Kuře s citrónovou omáčkou

Kuře s čerstvým ananasem
(Poulet à l'ananas frais)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře s česnekem a šalvějí po toskánsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kuřete, 2 dl olivového oleje, 8 stroužků česneku, 3 listy šalvěje muškátové, sůl, 1/8 l bílého vína, 150 dkg rajčat, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme na osm dílů. Na pekáčku rozehřejeme olej, opečeme na něm oloupané celé stroužky česneku dozlatova. Přidáme pokrájené listy šalvěje, osolené kousky kuřete a opečeme ze všech stran. Pak zalijeme vínem, přidáme na kostky pokrájená rajčata a pod pokličkou dusíme asi 30 minut. Ochutíme čerstvě mletým pepřem, případně solí. K tomu podáváme těstoviny nebo bílý chléb.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1931x    verze pro tisk

Kuře s dřínkovou omáčkou

Kuře s estragonem

Kuře s estragonem
(Geline tourangelle)