cpt. Cook
 

Kuře s bílými fazolemi

Kuře s cibulí

Kuře s citrónem (podle M. D. Rettigové)

Kuře s citronem, rozmarýnem, šalvějí a česnekem

Kuře s citrónovou omáčkou

Kuře s čerstvým ananasem
(Poulet à l'ananas frais)

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)

Kuře s česnekem a šalvějí po toskánsku

Kuře s dřínkovou omáčkou

Kuře s estragonem

Kuře s estragonem
(Geline tourangelle)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře s falešnou mušlovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1.15 lžíce másla, 2 lžíce slaniny, 2 lžíce kořenové zeleniny, 1/2 menší cibule, 1/2 lžička hladké mouky, citrón, 1/2 dl bílého vína, sůl, 1/2 lžičky sardelové pasty, 1/2 dl kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme na menší kousky a osolené opečeme na másle po obou stranách. Pak přidáme drobně pokrájenou zeleninu, cibuli, pokrájenou slaninu a vše osmahneme. Pak mírně podlité vývarem a vínem dusíme do měkka. Hotovou šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem másla a necháme povařit. Zamícháme do šťávy sardelovou pastu a smetanu. Necháme přejít jedním varem. Po odstavení z ohně zakapeme citrónovou šťávou.

www.tacos.cz Příloha: nočky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1867x    verze pro tisk

Kuře s fazolkami

Kuře s houbami v alobalu

Kuře s houbovým pyré a mangoldem

Kuře s jablky a s rozinkami

Kuře s jogurtem

Kuře s jogurtem po indicku

Kuře s kešu

Kuře s květákem