cpt. Cook
 

Kuře podle milostnice Kuej-fej

Kuře podle módy

Kuře podle španělského způsobu

Kuře Pollo

Kuře s adžikou

Kuře s ananasem

Kuře s baklažány

Kuře s baklažány na zázvoru

Kuře s banány

Kuře s bazalkou

Kuře s bílými fazolemi

Kuře s cibulí

Kuře s citrónem (podle M. D. Rettigové)

Kuře s citronem, rozmarýnem, šalvějí a česnekem

Kuře s citrónovou omáčkou

Kuře s čerstvým ananasem
(Poulet à l'ananas frais)

Kuře s česnekem a šalvějí po toskánsku

Kuře s dřínkovou omáčkou

Kuře s estragonem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře s estragonem

Geline tourangelle

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 115 dkg másla, 6  mladých cibulek nebo šalotek, 2  citróny, 2 lžíce sekaného estragonu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře osolíme, opepříme, opečeme vcelku na másle spolu s cibulkami. Cibulky vyjmeme a kuře pečeme dále do červena. Do hrnku dáme šťávu ze dvou citrónů, malou sklenku vody a jemně rozsekaný estragon. Krátce svaříme a směsí poléváme kuře, které ještě čtvrt hodiny pečeme. Ke kuřeti znovu přidáme opečené cibulky a podáváme se zeleninou a s brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1512x    verze pro tisk