cpt. Cook
 

Kuře podle milostnice Kuej-fej

Kuře podle módy

Kuře podle španělského způsobu

Kuře Pollo

Kuře s adžikou

Kuře s ananasem

Kuře s baklažány

Kuře s baklažány na zázvoru

Kuře s banány

Kuře s bazalkou

Kuře s bílými fazolemi

Kuře s cibulí

Kuře s citrónem (podle M. D. Rettigové)

Kuře s citronem, rozmarýnem, šalvějí a česnekem

Kuře s citrónovou omáčkou

Kuře s čerstvým ananasem
(Poulet à l'ananas frais)

Kuře s česnekem a šalvějí po toskánsku

Kuře s dřínkovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře s estragonem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kuřete, 6  šalotek, 2  karotky, 10 dkg anglické slaniny, 2 lžíce másla, 1/2 sklenka bílého vína, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce estragonu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na drobně nakrájené slanině s máslem opečeme kuře ze všech stran. Osolíme, opepříme, přidáme celé cibulky a na větší kousky nakrájenou karotku, podlijeme vínem a dusíme přikryté v troubě. Když maso změkne, přidáme estragon, dusíme krátce. Kuře naporcujeme a podáváme přelité šťávou, s těstovinami nebo nočky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1405x    verze pro tisk

Kuře s estragonem
(Geline tourangelle)