cpt. Cook
 

Kuře s falešnou mušlovou omáčkou

Kuře s fazolkami

Kuře s houbami v alobalu

Kuře s jablky a s rozinkami

Kuře s jogurtem

Kuře s jogurtem po indicku

Kuře s květákem

Kuře s kyselým zelím

Kuře s mandlemi

Kuře s medem a s ořechy

Kuře s nádivkou

Kuře s olivami a citrónem
(Poulet aux olives et au citron)

Kuře s ořechy

Kuře s ovocem

Kuře s paprikovými lusky

Kuře s pomerančovou rýží

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře s puškvorcem a vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kuřete, 4 dkg másla, 8 dkg slaniny, 4  cibule, 215 dkg žampiónů, 2 lžíce brandy, 1/2 l červeného vína, sůl, mletý pepř, 1/2 lžička tymiánu, 2  bobkové listy, 2 stroužky česneku, 3 dkg mletého puškvorce, 6 dkg másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme na 4-8 porcí. Opečeme je ze všech stran na másle s drobně nakrájenou slaninou. Pak kuře vyjmeme, dáme stranou a na másle se slaninou opečeme hrubě nakrájenou cibuli a žampióny. Na ně uložíme opečené porce kuřete, polijeme brandy, zapálíme a hned podlijeme vínem. Osolíme, opepříme, přidáme tymián, bobkové listy, česnek (lisovaný). Dusíme pod pokličkou 1/2 - 3/4 hodiny. Pak přidáme mletý puškvorec utřený s máslem, necháme chvíli pomalu podusit. Vyjmeme bobkový list, popříp. dosolíme. Měkké porce kuřete přelijeme šťávou a podáváme s rýží nebo těstovinami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1423x    verze pro tisk

Kuře s rajčatovou omáčkou

Kuře s routou

Kuře s rozmarýnou