cpt. Cook
 

Kuře s falešnou mušlovou omáčkou

Kuře s fazolkami

Kuře s houbami v alobalu

Kuře s jablky a s rozinkami

Kuře s jogurtem

Kuře s jogurtem po indicku

Kuře s květákem

Kuře s kyselým zelím

Kuře s mandlemi

Kuře s medem a s ořechy

Kuře s nádivkou

Kuře s olivami a citrónem
(Poulet aux olives et au citron)

Kuře s ořechy

Kuře s ovocem

Kuře s paprikovými lusky

Kuře s pomerančovou rýží

Kuře s puškvorcem a vínem

Kuře s rajčatovou omáčkou

Kuře s routou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře s rozmarýnou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžíce rozmarýnu, 2 stroužky česneku, 3 lžíce kremžské hořčice, 2 lžičky medu, 4 plátky citrónu na ozdobu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pekáč vyložíme alobalem a položíme na něj rozporcované a kůže zbavené kuře. Posypeme rozmarýnou, solí, pepřem a drceným česnekem a polijeme citrónovou šťávou. Deset minut grilujeme, až maso lehce zhnědne. Kuře obrátíme a grilujeme dalších 15 minut. Pekáč vyndáme z trouby, kuře pomažeme směsí horčice a medu a grilujeme další 3 minuty. Podáváme ozdobené plátky citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1406x    verze pro tisk