cpt. Cook
 

Badyánová vajíčka s mistrovskou omáčkou

Balkánský sýr zapečený s vejci

Bramborová frittata s uzeným lososem

Brokolicová frittata

Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Falešné karbanátky

Feta v bylinkové marinádě

Florentská vejce

Fondue Kachkéis s brambory a pršutem
(Fondue de Kachkéis aux pommes de terre et jambon cru)

Frittata s chorizem a sladkými bramborami

Frittata s krevetami a chorizem

Gratinovaná vejce

Grilovaný sýr v sušené šunce

Ham and eggs
(Šunka s vejci)

Hanácký sýrový nákyp

Hermelín v bramboráku

Hermelínové karbanátky

Labneh podle rachada

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Madráské vaječné karí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  vajec uvařených natvrdo a rozkrojených na polovinu, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce karí koření, 215 dkg rajčat nebo rajčatový protlak, sůl, citrón, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Osmažíme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme vrchovatou lžíci karí prášku a smažíme další dvě až tři minuty. Přidáme rajčatový protlak nebo jemně nakrájená rajčata a dostatečné množství vody, aby se vytvořila hustá šťáva. Dochutíme solí a citrónovou šťávou a na mírném ohni vaříme pět až deset minut. Pak přidáme vejce, a když se prohřejí, podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2623x    verze pro tisk

Marinovaný hermelín