cpt. Cook
 

Rybí filé s koprovou omáčkou

Rybí filé s pikantní omáčkou

Rybí filé s pórkem a česnekem

Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

Rybí filé s rajčaty a s cibulí

Rybí filé se zeleninou

Rybí filé Tihány

Rybí filé z mořského lososa na víně

Rybí filé zapečené v sýrové omáčce

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filé zapékané se zeleninou

Rybí filety se špenátem

Rybí hrnec

Rybí kotlík

Rybí nákyp

Rybí noky ve smetanové omáčce s kari

Rybí pánev se sójovými klíčky

Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí ragú

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg rybího filé, 1/2 velká cibule, 2 stroužky česneku, 2 zelené papriky, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžička glutasolu nebo vegety, tymián, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžička mleté papriky, 1/8 l vína, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na másle, přidáme pokrájené filé, opečeme, osolíme a opepříme, vložíme nakrájenou zelenou papriku, všechno koření, nepatrně podlijeme vodou a vínem a dusíme 15 minut. Pak přidáme rajčatový protlak a podle potřeby ochutíme. Podáváme s brambory sypanými petrželkou nebo s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2312x    verze pro tisk