cpt. Cook
 

Ryby na rajčatech

Salamis

Sladkokyselá ryba

Smažené filé Sanibel

Smažené pikantní rybí filé

Sýrové rybí krokety

Tempura

Treska s kaparovým máslem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené filé na thajském kari s ovocem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg rybího filé, 4 lžíce oleje, 3 stroužky česneku nebo česnekový prášek, 2 lžičky thajského karí, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžička pažitky, sůl, 1/2 lžíce citrónové šťávy nebo polovina sumahu, 15 lžic hladké mouky, 2  vejce, 2  pomeranče nebo ananasový kompot
zkopírováno z http://www.tacos.cz Osušené porce rybího filé potřeme směsí z poloviny oleje, kari, lisovaného česneku, petrželky, pažitky, soli a citrónové šťávy (sumahu). Necháme nejméně 1/2 hodiny proležet v chladu. Pak obalíme v mouce, namáčíme v rozšlehaných vejcích a ukládáme do zapékací misky vytřené olejem. Svrchu lehce poprášíme zbytkem mouky a pokapeme olejem. Dáme zapéci. K hotové rybě přidáme dobře odrhnuté pomeranče i s kůrou rozdělené na 4 díly (nebo kolečka ananasu).

www.tacos.cz Příloha: rýže, chléb nebo i nudle

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1412x    verze pro tisk

Zapečené filé s paprikou

Zapékané filé s jogurtem a sýrem