cpt. Cook
 

Bílé fazole

Ciabatta

Čerstvé dušené fazole

Čočková kaše

Čočkový salát po arabsku

Domácí banketky

Fazole po katalánsku

Jablečný nákyp

Krupicové krokety

Krupičník

Mrkvové palačinky

Rohlíky zapečené se sýrem

Slané lívance

Slané lívance z ovesných vloček

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slané lívance ze strouhaně žemle

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 l mléka, 3  vejce, sůl, 12 dkg žemlí (od předchozího dne), máslo na pečení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Žemle zbavíme kůry a ustrouháme je. Mléko osolíme, rozšleháme v něm žloutky a přidáme žemle k nabobtnání. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce jej do těsta vmícháme. Pečeme na másle lívanečky, necháme je zvolna dopéci, aby měly kůrku. Podáváme jako obložení nebo přílohu k masu i dušená zelenině.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1713x    verze pro tisk

Smažené banány

Smažené omeletové nudle

Smaženky z rohlíků

Srpska proja
(Kukuřičný chléb)

Sýrová nádivka