cpt. Cook
 

Bílé fazole

Ciabatta

Čerstvé dušené fazole

Čočková kaše

Čočkový salát po arabsku

Domácí banketky

Fazole po katalánsku

Jablečný nákyp

Krupicové krokety

Krupičník

Kukuřičné muffiny se sýrem a semínky

Mrkvové palačinky

Nadýchané plněné biskvity

Rohlíky zapečené se sýrem

Slané lívance

Slané lívance z ovesných vloček

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slané lívance ze strouhaně žemle

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 l mléka, 3  vejce, sůl, 12 dkg žemlí (od předchozího dne), máslo na pečení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Žemle zbavíme kůry a ustrouháme je. Mléko osolíme, rozšleháme v něm žloutky a přidáme žemle k nabobtnání. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce jej do těsta vmícháme. Pečeme na másle lívanečky, necháme je zvolna dopéci, aby měly kůrku. Podáváme jako obložení nebo přílohu k masu i dušená zelenině.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2197x    verze pro tisk

Smažené banány

Smažené omeletové nudle

Smaženky z rohlíků