cpt. Cook
 

Slepičí polévka se šunkovou sedlinou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sobášnice

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg kysaného zelí, 20 dkg fazolí, 40 dkg uzeného bůčku, 1/2 l mléka, 7 dkg hladké mouky, sůl, mletý pepř, bobkový list, polévkové koření
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole namočíme přes noc do vody a pak je dáme vařit s masem. Zelí uvaříme zvlášť. Uvařené maso vyjmeme, fazole smícháme se zelím a polévku zahustíme moukou rozmíchanou v mléce. Společně povaříme, dochutíme solí, pepřem a kořením a přidáme na kostičky nakrájené maso.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1028x    verze pro tisk

Soljanka

Soljanka

Sopa de albóndigas
(Knedlíčková polévka)

Szegedinská rybí polévka

Szechuánská polévka

Šči z kysaného zelí

Šči z kysaného zelí

Ucha

Újháziho slepičí polévka
(Újházi tyúkhúsleves)

Ústřicová polévka

Uzená polévka z Hané

Valašská kyselica

Vianočná šošovicová polievka z Horehronia

Zeleninová polévka s vejcem

Zelná polévka s rybím filé

Zelná polévka slovenská (kapustnica)

Zelňačka s masovými knedlíčky

Zelňačka s uzeným kolenem