cpt. Cook
 

Ajo bianco
(Bílé gazpačo)

Ajo blanco con uvas
(Bílá česnečka s hrozny)

Ajo blanco de piñones
(Česnečka s piniovými semínky)

Andaluské gazpačo

Červené gazpačo s rajčaty
(Gazpacho rojo de tomates)

Gazpačo z Málagy

Gazpacho de aguacates
(Avokádové gazpačo)

Gazpacho z cherry rajčat

Gazpachuelo frío

Chilská studená polévka

Mandlová polévka

Okurková polévka

Okurková polévka studená

Pivní studená polévka

Porra

Ruská studená polévka
(Okroška)

Studená cordobská rajčatová polévka
(Salmorejo cordobés con huevos y jamón)

Studená cuketová polévka se sýrem a mátou

Studená česnečka s hrozny
(Ajo blanco con uvas)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Studená okurková

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l kyselého mléka, 1/2 l kysané smetany, 1/2  salátová okurka, sůl, mletý pepř, kopr, 2 natvrdo vařená vejce, 2 stroužky česneku - podle chuti
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mléko se smetanou, solí a pepřem dobře rozkvedláme a přidáme drobně nasekaný kopr. Každou porci na talíři posypeme na kostičky pokrájeným vejcem. Podáváme k ní chléb s máslem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2045x    verze pro tisk