cpt. Cook
 

Ajo bianco
(Bílé gazpačo)

Ajo blanco con uvas
(Bílá česnečka s hrozny)

Ajo blanco de piñones
(Česnečka s piniovými semínky)

Andaluské gazpačo

Červené gazpačo s rajčaty
(Gazpacho rojo de tomates)

Gazpačo z Málagy

Gazpacho de aguacates
(Avokádové gazpačo)

Gazpachuelo frío

Chilská studená polévka

Mandlová polévka

Okurková polévka

Okurková polévka studená

Pivní studená polévka

Porra

Ruská studená polévka
(Okroška)

Studená cordobská rajčatová polévka
(Salmorejo cordobés con huevos y jamón)

Studená cuketová polévka se sýrem a mátou

Studená česnečka s hrozny
(Ajo blanco con uvas)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Studená okurková

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l kyselého mléka, 1/2 l kysané smetany, 1/2  salátová okurka, sůl, mletý pepř, kopr, 2 natvrdo vařená vejce, 2 stroužky česneku - podle chuti
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mléko se smetanou, solí a pepřem dobře rozkvedláme a přidáme drobně nasekaný kopr. Každou porci na talíři posypeme na kostičky pokrájeným vejcem. Podáváme k ní chléb s máslem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1323x    verze pro tisk

Studená okurková s jogurtem