cpt. Cook
 

Studená okurková s jogurtem

Studená okurková se smetanou

Studená polévka - tarator

Studená polévka s rajčaty
(Soupe froide aux tomates)

Studená rajčatová

Studená rajčatová s celerem

Studená tomatová polévka

Studená z míchané zeleniny s vejci

Tarator

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tarator

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l kyselého mléka (nebo bílého jogurtu), 1/2 větší salátová okurka, 2 stroužky česneku, 4 lžíce mletých vlašských ořechů, 1/2 lžíce oleje, 4 lžíce kopru, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupanou okurku nakrájíme na drobné kostičky a spojíme s rozšlehaným kysaným mlékem či jogurtem, podle potřeby rozředíme vodou. Pak přidáme sůl, utřený česnek, kopr a olej. Tuto studenou polévku podáváme vychlazenou, posypanou mletými ořechy.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1784x    verze pro tisk

Zlaté gazpacho s avokádem