cpt. Cook
 

Studená okurková se smetanou

Studená polévka - tarator

Studená polévka s rajčaty
(Soupe froide aux tomates)

Studená rajčatová

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Studená rajčatová s celerem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg hodně zralých rajčat, 1/2 mladý celer, sůl, moučkový cukr, mletý pepř, kopr, 15 lžic kysané smetany, 3/4 l vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rajčata omyjeme, rozkrájíme, přidáme očištěný, na větší kousky rozkrájený celer, zalijeme osolenou vodou a vaříme, až se rajčata rozvaří. Rajčata vyjmeme, prolisujeme, celer nakrájíme na kostky a vložíme zpět do vývaru. Vše necháme vychladnout. Studenou polévku ochutíme solí a pepřem, zjemníme špetkou cukru, nalijeme do talířů, doprostřed každého dáme lžíci kysané smetany a povrch posypeme koprem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1036x    verze pro tisk

Studená tomatová polévka

Studená z míchané zeleniny s vejci

Tarator

Tarator

Zlaté gazpacho s avokádem