cpt. Cook
 

Angreštová omáčka

Béarnská omáčka

Bešamel

Bešamelová omáčka

Bordóská omáčka

Burgundská omáčka

Burro alla salvia
(Šalvějové máslo)

Cibulová omáčka

Citrónová omáčka

Citrónová omáčka teplá

Čatní z jablek

Čatní z rajčat

Česneková omáčka

Česneková omáčka slovenská

Hnědá omáčka

Holandská omáčka

Holandská omáčka

Holandská omáčka na zeleninu

Holandská omáčka se žampióny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Italská rajčatová omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  rajčat nebo protlak, 1/2 středně velká cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce nahrubo strouhaného celeru, 1/2 lžíce nahrubo strouhané petržele, bazalka nebo petrželka, 3 lžíce oleje, sůl, mletý pepř, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na studený olej dáme drobně pokrájenou cibuli, nahrubo usekaný česnek, nahrubo strouhanou kořenovou zeleninu, pokrájená rajčata a zahříváme, až směs zhoustne. Osolíme a prolisujeme. Před podáváním přidáme syrové máslo. Podáváme k těstovinám, k masu a rizotu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3533x    verze pro tisk