cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Italská rajčatová omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  rajčat nebo protlak, 1/2 středně velká cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce nahrubo strouhaného celeru, 1/2 lžíce nahrubo strouhané petržele, bazalka nebo petrželka, 3 lžíce oleje, sůl, mletý pepř, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na studený olej dáme drobně pokrájenou cibuli, nahrubo usekaný česnek, nahrubo strouhanou kořenovou zeleninu, pokrájená rajčata a zahříváme, až směs zhoustne. Osolíme a prolisujeme. Před podáváním přidáme syrové máslo. Podáváme k těstovinám, k masu a rizotu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4036x    verze pro tisk

Italská rajčatová omáčka
(La salsa di pomodoro)

Jarní omáčka

Jemná tomatová omáčka

Jemné máslové omáčky

Jogurtová omáčka k rybě nebo pudinkům

Kaparová omáčka

Kaštanové pyré
(Purée de châtaignes)

Koprová omáčka jíšková

Koprová omáčka jíšková

Koprová omáčka krémová

Koprová omáčka krémová

Koprový krém

Kořeněný švestkový protlak

Krémový francouzský cibulový dip

Křenová omáčka

Křenová omáčka podle Tomáše Stehlíka

Křenová omáčka smetanová

Madeirská omáčka

Meduňková omáčka