cpt. Cook
 

Rýže s rajčaty po albánsku

Rýže Taj Mahal

Rýžový koláč s cuketou

Rýžový kuba

Smaragdová rýže

Smažená kantonská rýže

Srbské rizoto

Tartaletky s cizrnovým krémem

Tradiční rizoto z Voghery
(Risotto alla vogherese - la versione tradizonale)

Uzené v rýži s pažitkovým krémem

Valencienské rizoto
(Paella valenciana)

Vegetariánská rýže po indicku

Vegetářské karbanátky

Vlašská rýže

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vločkové karbanátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg ovesných vloček, sůl, 1/2 l vody, 10 dkg uzeného masa nebo uzeniny, strouhaného sýra, 1/2  vejce, 1/2  cibule, 3 stroužky česneku, 1/2 lžíce kurkumy, 1/2 lžička kardamomu, 1/2 špetka mletého pepře, 1/2 špetka muškátového květu, 1/2 lžíce zelené petrželky (sušené nebo dvojnásobek čerstvé), strouhanka nebo mouka, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vločky namočíme na 20 minut do osolené vody a pak je asi 5 minut vaříme za stálého míchání. Potom necháme vychladnout. Do kaše vmícháme pokrájenou cibuli, česnek, vejce, uzeninu nebo sýr, koření. Vytvoříme malé karbanátky, obalíme ve strouhance či mouce a usmažíme.

www.tacos.cz Příloha: špenát, mangold, dušené kapustičky či mrkev a brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2607x    verze pro tisk

Vločkové karbanátky

Zapékaná pohanka se zeleninou

Zeleninová rýže s vejci

Zeleninové rizoto s masem